Warning: Undefined variable $title in /customers/4/7/d/swimmtech.be/httpd.www/wp-content/plugins/one-marketgoo/hook.php on line 199 Warning: Undefined variable $title in /customers/4/7/d/swimmtech.be/httpd.www/wp-content/plugins/one-marketgoo/hook.php on line 199 Warning: Undefined variable $title in /customers/4/7/d/swimmtech.be/httpd.www/wp-content/plugins/one-marketgoo/hook.php on line 199 Zwembadafdekking - swimmtech

Zwembad afdekking

Een zwembadafdekking of zwembadrolluik is een echte noodzaak voor elk binnen- en buitenzwembad. Enkele belangerijke voordelen van een afdekking zijn:

Isolatie

De lamellen hebben een uiterst goede isolatiewaarde (U=0.12)
De warmte van het water wordt zéér goed bewaard door deze techniek.

Veiligheid en weerstand

De lamellen voldoen aan de uiterst strenge veiligheidsnorm FP P90-308. Dank zij hun sterkte beschermt de afdekking dat kinderen of zelfs volwassenen in het water vallen.

Besparing energie

Door de afdekking koelt het water minder snel af en bewaard het langer zijn ideaal zwemtemperatuur.

Zuiver water

Dankzij de afdekking wordt het water minder snel vuil en moet er minder lang gefiltert worden.

Materialen

Onze lamellen afdekkingen zijn er in 2 soorten materialen: Standaard in het PVC of Polycarbonaat (PC) voor een nog hogere kwaliteit, langere levensduur en fraaiere uitstraling van de lamellen afdekking. De lamellen kunnen worden uitgevoerd met solar-techniek waarbij transparante bovenkant en een zwarte onderlaag zorgen voor verwarming van het zwemwater via de zon.

Warning: Undefined variable $title in /customers/4/7/d/swimmtech.be/httpd.www/wp-content/plugins/one-marketgoo/hook.php on line 199 Warning: Undefined variable $title in /customers/4/7/d/swimmtech.be/httpd.www/wp-content/plugins/one-marketgoo/hook.php on line 199